Cazan peleti Lamborghini

Cazan peleti Eco-logik

Cazan peleti Lamborghini Eco-logik

Eco-Logik este un cazan din fonta pentru incalzire, care functioneaza cu combustibili solizi (carbune si lemn), cu motorina (cu kit optional) sau peleti.

Corpul cazanului este alcatuit din element niplati, profilul elementilor a fost proiectat atent, iar repartizarea optimã a nervurilor permite obtinerea unei eficiente termice ridicate, a unui randament ridicat si realizarea unei economii de energie considerabile. Camera de ardere a fost proiectatã pentru alimentarea cu bucati de lemn de dimensiuni mari; încarcarea se face prin usa de sus, care are dimensiuni mari. Camera de ardere este imersatã în totalitate, ceea ce asigurã o lungã duratã de functionare si un randament ridicat.

  • Corpul cazanelor este realizat din elementi de fonta asamblati cu niple.
  • Camera de ardere este complet imersata, ceea ce asigura o lunga durata de viata si randament ridicat.
  • Arzator peleti Sun P7
  • Cazanul se livreaza impreuna cu regulatorul de tiraj pentru aer.
Cazan peleti Eco-logik
Lamborghini Eco-logik

Arzatoarele cu peleti Ferroli SUN P7 si SUN P12  se adapteaza usor (cu un kit de transformare)  pentru cazanele din fonta cu combustibil solid Ecologik.

Cazanul din fonta Lamborghini Eco-logik, echipat cu un arzator de peleti tip Sun P, se transforma astfel intr-un cazan peleti.

Arzatoarele cu peleti, prin modul de functionare cat si prin usurinta in exploatare si randamentul ridicat al arderii, au eliminate in mare masura inconvenientele cazanelor clasice cu combustibil solid legate de autonomie si intretinere.

Dotate cu un rezervor de stocare peleti dimensionat generos pentru a asigura o autonomie de cateva zile si gestionate de un microprocesor, cazanele cu arzator cu peleti sunt complet automatizate (pornirea / oprirea fiind comandate de termostatul de camera).

Cazanele pe peleti Eco-Logik au intre 3 si 7 elemente de fonta, si au puteri termice (la functionarea pe peleti) de la 22 la 50 kW.

Detalii si preturi pentru cazanele pe peleti de la Lamborghini gasiti aici